Szénné égek idefent 1. évad 1. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Szénné égek idefent 1. évad 1. rész

Szénné égek idefent 1. évad 1. rész / I'm Dying Up Here s01e01 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé jihadofislam.com-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Szénné égek idefent 1. évad 1. rész film információk

Tartalom

A hetvenes évek Los Angelese a stand-up comedy aranykora. Goldie klubja a város egyik legfelkapottabb szórakozóhelye a Sunset Sripen. A feltörekvő komikusok esténként alig várják, hogy nyomják a showdert, remélve, hogy felfigyelnek rájuk. David Flebotte sorozata a hetvenes évek Los Angelesébe, a stand-up comedy aranykorába kalauzolja a nézőt. Goldie klubja a város egyik legfelkapottabb szórakozóhelye a Sunset Sripen. A feltörekvő komikusok esténként alig várják, hogy nyomják a showdert, remélve, hogy felfigyelnek rájuk. Számukra a stand-up egyfajta drog, és mindent hajlandók feláldozni annak érdekében, hogy megszerezzék. A széria egyik producere Jim Carrey, a főszerepet pedig Melissa Leo játssza. William Knoedelseder regényéből. (HBO)

Részletek

Szénné-égek-idefent-1-évad-1-rész
I'm Dying Up Here

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2017, 60"  |  Premier: 2017
Dráma | Vígjáték

Rendező: Adam Davidson, Iain B. MacDonald
Forgatókönyvíró: David Flebotte
Zene: Alex Ebert
Szereplők: Melissa Leo, Michael Angarano, Al Madrigal, Ari Graynor, Clark Duke, RJ Cyler, Andrew Santino, Erik Griffin, Stephen Guarino, Jon Daly, Ginger Gonzaga